Y.S.PARK

Y.S.PARK ÄR ETT AV VÄRLDENS STARKASTE VARUMÄRKEN INOM FRISÖRPRODUKTER

Vi frisörer vet att en bra kam, inte bara är en kam. Vi vet när en kam är riktigt bra – men kanske inte varför den är bra. Vi har inga ord på varför, vi har en känsla. Du kanske redan jobbar med våra kammar och verktyg -men vet du egentligen tanken bakom kammen?

Vi har fria webbinarer där vi går igenom verktygen och vad varumärket står för. Anmäl dig till detta så får du en djupare förståelse.

Anmäl dig till ett gratis Y.S.PARK webinar:

Mr. Park

 historien om Young Soo Park

“Speedy, Easy & Precisley”

Young Soo Park CEO/Founder Y.S.PARK

Young Soo Park visste redan när han var 16 år att han ville bli frisör. Direkt efter sin examen reste han till London, Paris och USA för att lära sig så mycket som möjligt om branschen. 1980 öppnade han sin första av många salonger i Tokyo. Det var under de här åren när han jobbade i sina salonger som han såg olika mönster för att verktygen han använde. Han funderade konstant på hur han kunde förbättra dem och samtidigt bidra till en bättre lönsamhet. 1987 grundade han Y.S.PARK Professional Inc. Han ville skapa de bästa, snyggaste, starkaste och sexigaste verktygen som hjälpte frisörerna att få de bästa resultaten på bästa sätt och mindre tid och dessutom tjäna mer pengar. Trots att han själv är inblandad i all design fortsätter han att jobba i sina salonger ett par dagar i veckan för att hitta nya innovativa produkter. Young Soo Park anses vara lika mycket frisör som uppfinnare.

Extraordinära produkter med unik design & funktion

Vårt mål är att erbjuda extraordinära produkter genom att använda de bästa materialvalen tillsammans.

Hur många kammar behöver man?

Varför skall Du ha så många olika kammar? Räcker det inte med tre stycken? Hur många par skor har du? Jag är säker på att du har fler än tre par beroende på om du skall träna, jobba, gå ut när det regnar eller skall på fest. Sedan har du säkert flera olika modeller beroende på vilken typ av fest du skall på. Likadant är det med kammar. Beroende på vilka moment du ska göra, väljer du en kam som optimerar just det momentet.

Design

Verktygen har en genomgående design och syfte som är patenterade. Verktygen ha en genomgående design som är väldigt lätt att känna igen.

Filosofi

Mr Parks filosofi är att det skall vara snabbt, enkelt och exakt. Detta jobbar Mr Park efter vid utveckling av nya produkter.

5/5

“Innovativa verktyg för frisörer"

5/5

“Det är ingen slump att alla de stora frisörerna använder Y.S.PARKs verktyg och att de dyker upp på de stora scenerna runt om i världen."

5/5

Verktygens Rolls Royce"

Det här är våra ambassadörer

Sofia Geideby

Marielle Ekelund

Dani Abunar

Homan Taghizadeh

Hans Nilsson

Maria Oldenstedt

Jesper Hallin