Utbildningar för frisörer och stylister

Utbildning är det viktigaste redskapet för att nå framgång på salongen. Samtidigt som vi behöver utbildning krymper tiden och pengarna som kan sättas av i vårt hektiska arbetsliv. Vår strävan är att kunna erbjuda konkurrenskraftiga och kompetenshöjande utbildningar på salongen och online för att spara tid och pengar. Vår vision är att alla skall ha råd med utbildning.

“Utbildning föder framgång.”

KURSINNEHÅLL – BECOME A BETTER COLORIST

Färglära

Ljusfärgning

Gråhårsfärgning

Ammoniakfri färg

Blekning

Analys

Väteperoxid

Färgproblem

Nyansering

BECOME A BETTER COLORIST

Fysisk utbildning

Våra fysiska utbildningar har alltid varit väldigt populära. Kursdeltagarna uppskattar mötet med andra och knyter kontakter. Under en fysisk utbildning arbetar vi i grupp med olika laborationer. Detta gör att du får en annan gemenskap än på en onlinekurs. Det blir även ett litet avbrott från vardagen att gå en kurs ett par dagar på din egen salong eller på annan ort.

BECOME A BETTER COLORIST

Streamad Onlinekurs

Anmäl ditt intresse för onlinekursen där vi pratar djupare färglära och allt som berör färgning av hår. Streamade onlinekurser blir en allt vanligare utbildningsform. Flexibiliteten att lära när det passar dig, på rasten, på kvällen eller i bussen – är den främsta fördelen. Därtill kommer kostnads- och tidseffektiviteten. Våra streamade onlinekurser lanseras inom kort i vår butik. 

BECOME A BETTER COLORIST

Onlinekurs

Onlinekurser i realtid blir idag allt vanligare och är både kostnads- & tidseffektiva då salongen inte behöver ta kostnaden för resa och boende. Denna utbildning är fördelad på 3 timmar x 3 dagar vilket gör att du inte behöver ta ledigt hela dagar från kunderna och familjen. Allt material skickas hem innan utbildningen äger rum. Här kan alla deltagare se och prata med varandra.

Y.S.PARK

Gratis Webinar

Anmäl dig till webinar där vi går igenom Y.S.PARK-verktygen och lär oss vad varumärket står för. Ett webinar är som ett seminarium eller en föreläsning fast i realtid online. Du deltar från en dator, padda eller en telefon från en plats där du har en bra internetuppkoppling. Det är bara utbildaren som syns och hörs och deltagarna får ställa frågor och får svar via chatten.

Plugga hemma med bibeln i färglära för frisörer och stylister.

BOKEN BECOME A BETTER COLORIST

En ny lärobok för colorister har sett dagens ljus för första gången sedan 90-talets början.

Här är boken som används i den högre skolan sedan våren 2020. Köp ditt exemplar nu.

Y.S. PARK

UTBILDNING PÅ Y.S. PARK PRODUKTSORTIMENT

Lär dig hantera och sköta produkterna du köper.

Vet du allt om produkterna du köper av dina leverantörer?