Become a Better Colorist – Ett koncept. Många kanaler.

“Visionen bakom mina utbildningar, böcker och webbkurser är att det ska vara tydligt, enkelt och roligt att bli en bättre colorist.”

För mig handlar färg om att det skall vara tydligt enkelt och roligt. Men det är det inte alltid. Så jag bestämde mig att skapa en kurs som gjorde färg så det skulle bli tydligt enkelt och roligt. Jag har fått så mycket positivt och fina ord om hur denna kurs har hjälp många att bli en bättre colorist.

Färgkurs fysisk eller online

FÄRGKURSEN BECOME A BETTER COLORIST

“Det som var sant förr är inte sant idag och det som är sant idag kommer inte att vara sant i framtiden.”

Become A Better Colorist är ingen vanlig färgkurs. Vi har roligt, vi gör laborationer och har många gruppdiskussioner. Become a better colorist är den första och enda produktneutrala utbildningen i färg. Den här kursen ger dig kunskap, boostar ditt självförtroende för färgning och ökar din vinst efteråt.

Bli diplomerad colorist!

Bli ledande inom färg och skaffa dig högre kompetens. ”Become a Better Colorist” ger dig kunskaper så du känner dig tryggare med dina jobb och mer självsäker med dina färgningar. Uppdatera och fräscha upp dina kunskaper och bli en bättre colorist.

Vi som arbetar med hår är vana vid att uppdatera oss hela tiden. Become a Better Colorist-kursen uppdateras kontinuerligt så du skall ha den bästa sanningen för din färgning.

Du kan välja att gå på någon av kurserna online eller en fysisk weekendkurs.

”It´s going to be worth it”

Lärobok i färglära för frisörer och stylister.

BOKEN BECOME A BETTER COLORIST

En ny lärobok för colorister har inte sett dagens ljus sedan 90-talets början.

Här är boken som används i den högre skolan sedan våren 2020. Köp ditt exemplar nu.